С КОЛЕДЕН ДУХ И НАДЕЖДА ЗА ДОБРО

Пристига Коледа – светла и благодатна, с вяра и мечти. Има вълшебство в това очакване за нещо специално, за чудеса и надежди. Магията на празника ни прави по-добри, по-грижовни, по-щедри. Коледният дух вече завладя и Регионален център – Бургас. На 30.11.21 г., с много любов и фантазия, екип от специални педагози аранжира отделни кътове за коледните празници. Бляскаво грейнаха с украса всички кабинети, които се посещават от децата и ученици със СОП от областта. С този жест педагозите за пореден път показват своята съпричастност, внимание и грижа към възпитаниците си, подарявайки им настроение, уют и празнична атмосфера.

Ръководството на Регионален център – Бургас, изказва своята благодарност на Женя Александрова, Златина Мавродиева, Ростислава Стефанова, Красимира Димитрова-Митева, Валентина Димитрова за сътвореното от тях, носещо радост на децата, на техните родители, на колегите и гости на центъра.
„Нека очарованието на предстоящите празници изпълни домовете на всички ни с най-ценните дарове – здраве, топлина, обич!“, коментира г-жа Антоанета Стоянова – Директор на РЦПППО Бургас.