Рождество Христово

По повод най-светлия християнски празник – Рождество Христово, малчуганите от III група „Моряче“ в ДГ „Ран Босилек“ – Бургас, изненадаха и усмихнаха децата със специални образователни потребности към РЦПППО – Бургас. За да доставят радост на своите приятели, те им подариха коледни картички и играчки, специално сътворени от сръчните им ръчички.  Посрещна ги г-жа Антоанета Стоянова – Директор на РЦ, която им благодари за топлия жест и ги похвали за прекрасно изработените мили подаръци.

От страна на група „Моряче“, г-жа Йорданова, учител в детската градина, сподели как се е зародила инициативата – родители и деца от ДГ „Ран Босилек“ да подготвят украшения, за да зарадват други деца.

Малките гости с радост изпълниха песни, стихотворения и танци. Всички заедно, деца и техните учители, рецитираха, пяха и танцуваха, заредени с много емоции. В отговор на милия жест, ръководството на РЦПППО – Бургас, поднесе коледни подаръци и почерпка на малките помощници на Дядо Коледа. Създаде се празнична атмосфера, заредена с доброта и детско вълшебство.